Scris la 10 Martie 2017 » 0 comentarii
Pleoape din Carbon 100% VW Golf 7.Din Carbon integral prin injectie si autoclava(technologia utilizata in Formula 1 si MOTO GP). Raport extrem intre greutate si rezistenta.Extrem de rezistente si foarte usoare 29 grame ambele.NU sunt elemente imbracate.Este exclusa ipoteza dezlipirii la caldura nefiind folie,sau ciobire,exfoliere la intemperii si lovituri neavand strat de lac.Confera masinii un aspect agresiv de varf,carbonul fiind utilizat la cele mai performante si... vezi tot »
Pleoape din Carbon VW Golf 7Pleoape din Carbon VW Golf 7
Scris la 10 Martie 2017 » 0 comentarii
Pleoape din Carbon 100% BMW E46 non-facelift.Din Carbon integral prin injectie si autoclava(technologia utilizata in Formula 1 si MOTO GP). Raport extrem intre greutate si rezistenta.Extrem de rezistente si foarte usoare 32 grame ambele.NU sunt elemente imbracate.Este exclusa ipoteza dezlipirii la caldura nefiind folie,sau ciobire,exfoliere la intemperii si lovituri neavand strat de lac.Confera masinii un aspect agresiv de varf,carbonul fiind utilizat la cele mai... vezi tot »
Pleoape din Carbon BMW serie 3 E 46 nflPleoape din Carbon BMW serie 3 E 46 nfl
Scris la 10 Martie 2017 » 0 comentarii
Pleoape din Carbon 100% BMW E92 si E93.Din Carbon integral prin injectie si autoclava(technologia utilizata in Formula 1 si MOTO GP). Raport extrem intre greutate si rezistenta.Extrem de rezistente si foarte usoare 35 grame ambele.NU sunt elemente imbracate.Este exclusa ipoteza dezlipirii la caldura nefiind folie,sau ciobire,exfoliere la intemperii si lovituri neavand strat de lac.Confera masinii un aspect agresiv de varf,carbonul fiind utilizat la cele mai performante... vezi tot »
Pleoape din Carbon BMW serie 3 E 92 / E 93Pleoape din Carbon BMW serie 3 E 92 / E 93
Scris la 10 Martie 2017 » 0 comentarii
Pleoape din Carbon 100% AUDI A6 .Din Carbon integral prin injectie si autoclava(technologia utilizata in Formula 1 si MOTO GP). Raport extrem intre greutate si rezistenta.Extrem de rezistente si foarte usoare 32 grame ambele.NU sunt elemente imbracate.Este exclusa ipoteza dezlipirii la caldura nefiind folie,sau ciobire,exfoliere la intemperii si lovituri neavand strat de lac.Confera masinii un aspect agresiv de varf,carbonul fiind utilizat la cele mai performante si... vezi tot »
Pleoape din Carbon AUDI A6Pleoape din Carbon AUDI A6